Mail; [email protected] - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
(login)
0 kr 0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

HUNDEUTSTYR OG HUNDEPRODUKTER

Stort utvalg av hundeutstyr og hundeprodukter til hunder av alle størrelser og til enhver behov. Kanskje du trenger tyggeleker til hund og valp som gir både glede og god tannhelse, hundesnacks som belønning ved trening til flinke bisker eller en ryggsekk til hunden for lange turer? Hva enn det er, finner du det hos Tropehagen – din destinasjon for alt du trenger til din pelskledde bestevenn! 

Alt til hundens spiseplass

Alt til hundens spiseplass

På tur med hund

På tur med hund

Alle produkter

Hund – Ofte stilte spørsmål

 • Hva kan hunder spise?
  Spesielt formulerte hundefôr gir den nødvendige ernæringen som hunder trenger for å opprettholde god helse. Tørrfôr til hund:
  • Tørrfôr består av pellets eller kuler som er laget av kjøtt, korn, grønnsaker og tilsetningsstoffer som er presset sammen. Disse ingrediensene gir hunden en balansert ernæring med alle nødvendige næringsstoffer.
  • Fordeler:
   • Tørrfôr er praktisk og enkelt å lagre. Det kan oppbevares i lengre perioder uten å ødelegges.
   • Tørrfôr kan være mer kostnadseffektivt enn våtfôr eller råfôr, spesielt for hunder som spiser store mengder.
   • Tørrfôr bidrar til å opprettholde god tannhelse, da tyggingen av tørre pellets kan bidra til å fjerne plakk og tannstein.
  • Noen hunder foretrekker tørrfôr på grunn av konsistensen og smaken.
  Våtfôr til hund:
  • Våtfôr består av kjøtt, fisk eller fjærfe i saus, gele eller kraft, og det kan også inneholde grønnsaker og ris. Den høye vannandelen gjør fôret mer saftig og smakfullt.
  • Fordeler:
   • Våtfôr har en høyere vannandel, noe som kan hjelpe til med å øke hundens hydrering.
   • Den sterke lukten og smaken kan være mer appetittvekkende for noen hunder, spesielt de med lav appetitt eller tannproblemer.
   • Det kan være en god måte å tilføre ekstra væske til hundens kosthold, spesielt for eldre hunder eller de som har problemer med å drikke nok vann.
 • Hvor lenge kan en hund være alene?
  Mange hundeeiere lurer på hvor lenge deres firbente venn kan være alene hjemme uten tilsyn. Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere faktorer, inkludert hundens alder, rase, helse, treningsnivå og generelle oppførsel. Imidlertid er det generelle anbefalinger og tips som kan hjelpe deg med å avgjøre hvor lenge din hund kan være alene, og hvordan du kan gjøre denne tiden trygg og behagelig for dem.

  Tips for å gjøre alenetiden behagelig for hunden:

  1. Tren hunden til å være alene: Start gradvis med å la hunden være alene i korte perioder og øk lengden over tid. Belønn rolig atferd når du er borte.
  2. Fysisk og mental stimulering: Gi hunden din tilstrekkelig mosjon og lek før du forlater dem alene. Dette kan bidra til å redusere angst og kjedsomhet.
  3. Hundesikre omgivelser: Sørg for at hjemmet ditt er trygt for hunden din når du ikke er der. Fjern farlige gjenstander og gi tilgang til vann og et komfortabelt hvilested.
  4. Hundeutstyr for alenetid: Invester i hundeutstyr som kan gjøre alenetiden mer behagelig for hunden din. Dette kan inkludere automatiske fôrings- og vannsystemer, interaktive leketøy som kan holde dem opptatt, og til og med kameraer som lar deg overvåke dem mens du er borte.
  Våre produktanbefalinger:
 • Hva slags hundeutstyr trenger hunden?
  Når det gjelder å skaffe hundeutstyr, er det viktig å vurdere hundens størrelse, alder, rase og individuelle behov. Her er noen anbefalinger for nødvendig hundeutstyr:
  1. Til turer: Hundehalsbånd eller hundesele er essensielt for å kunne ta med hunden på tur. Velg en som passer godt og ikke er for stram, og sørg for at den har en identifikasjonstag med kontaktinformasjonen din.
  2. Til soveplassen: Hunden trenger et eget sted å hvile og sove. Velg en hundeseng eller en liggeplass som passer til hundens størrelse og sovestil.
  3. Til spiseplassen: Velg et hundefôr som passer til hundens størrelse, alder og ernæringsbehov: tørrfòr, våtfòr. Separate mat- og vannskåler.
  4. Til pleie og hygiene: Regelmessig børsting er viktig for å holde hundens pels sunn og glansfull. Velg en børste og kam som passer til hundens pels type. Tyggeben er en flott måte å tilfredsstille hundens naturlige behov for å tygge, samtidig som det hjelper med å styrke tannkjøttet og tennene.
  5. Hundeleker: Gi hunden varierte leker som stimulerer både fysisk og mentalt. Dette kan inkludere baller, tyggeleker, tautrekk og interaktive leker.
  6. Hundebur eller transportbur: Et hundebur eller transportbur er nyttig når du skal reise med hunden eller trenger å sikre den i bilen