Mail; [email protected] - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
(login)

Nettbutikk for alle dyreeiere

0 kr 0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Gamedog

Aktiv

Brukes til ekstra aktive hunder med høyt energibehov. Passer for hunder som trener over 4 ganger i uken. Spesielt egnet for hunder det virkelig jobbes med og som skal prestere både fysisk og mentalt. Bør ikke gis til hunder med moderate til lave energibehov, da dette vil resultere i for høyt protein inntak.

Gamedog aktiv, er velegnet til bruks, sport, jakt og tjenestehunder. Aktive hunder med høyt energinivå får optimale betingelser, som de trenger når de skal prestere og yte.

Standard

Brukes til alle raser og størrelser som generelt har et normalt energibehov. Kan lett brukes til hunder som trener noen ganger i uken.

Så dersom man ønsker å gi familiehunden et fòr rikt på laks, med betydelige mengder Omega 3 og 6 fettsyrer så er Gamedog standard det riktige valget.

Valp

Valpefôr, der sammensetningen av næringsstoffer, vitaminer og mineraler blir nøye matchet for å gi valpen den beste starten i livet og de rette forholdene for vekst. Skal også gis til gravide og ammende tisper og bør gis til gravide tisper allerede når paring finner sted for å sørge for optimale fett- og proteinforhold.

Valpefôr bør fôres i omtrent 53 uker før hunden skal gå over til fullfôr til voksne.

Allergi

Glutenfri (kornfritt) og allergivennlig hundefòr med laks som proteinkilde og ris som karbohydratkilde. Lett omsettelig for hunder med allergier, kløe eller andre hud- og pelsforstyrrelser. Generelt også bra for mindre raser eller raser og hunder med utfordrende mager og eller tarmflora.

Produseres uten bruk av av kunstige konserveringsmiddel, farge eller smakstoffer lik andre Gamedog fòr.

Light/Senior

Perfekt for den aldrende hunden som har redusert energibehov. Også perfekt for hunder som ikke trenger å legge på seg, eller hunder som generelt har lett for å legge på seg. Generelt egnet også for kastrerte og steriliserte hunder.

Gamedog light/Senior inneholder kun 10 gram fett pr. 100 gram og er derfor optimalt satt sammen for pensjonerte hunder.

 

Profesjonell

Brukes til aktive hunder med høyt energibehov. Spesielt egnet for hunder som trener eller er ekstra aktive 2-4 ganger i uken. Bra for å bygge muskler på hunder som har en aktiv livsstil, og også bra for å opprettholde eksisterende muskelmasse. 

Forskjellen mellom aktiv og profesjonell er først og fremst proteininnholdet. Profesjonell har et lavere proteininnhold enn Aktiv og er optimalisert spesielt for muskelbygging og vektøkning.

 

Et Super premium hundefòr, utviklet og testet av aktive hundeeiere.

Gamedog.no