Mail; [email protected] - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
(login)

Nettbutikk for alle dyreeiere

0 kr 0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Terrarium Exo Terra 30x30x45cm

kr 1,699.00 Inkl. mva

Terrarium Exo Terra 30x30x45cm

Terrarium Exo Terra er det ideelle reptil- eller amfibiehuset designet av europeiske herpetologer. De fremre åpningsdørene gir enkel tilgang for vedlikehold og mating. En spesialdesignet lås forhindrer rømning, og dørene kan åpnes separat. Fullskjerms toppventilasjon tillater UVB og infrarød penetrasjon, og er helt avtakbar for enkel tilgang mens du dekorerer eller rengjør.

På baksiden av skjermdekselet er det 5 lukkbare lednings- eller rørinntak på begge sider for å installere Heat Wave Rocks, Fosser, sensorer osv. Inne i terrariet. Bunnplaten til terrariet heves for å montere en underlagsvarmer for å varme opp en del av den utvidede bakken. Det ekstra høye faste frontvinduet er ideelt for tykke lag med underlag (gravende reptiler), akvatiske deler (paludarium) eller for å montere en Exo Terra reptilhule.

Den naturlige bakgrunnen er i samme farge som alle andre Exo Terra dekorasjonsartikler (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, etc.) og gir en ekstra klatredimensjon. Natural Terrarium Mini

EAN: 015561226028 Varenummer: tro205.2602 Kategorier: , ,
Exo terra hos Tropehagen

Beskrivelse

Terrarium Exo Terra 30x30x45cm

ExTerrarium Exo Terra 30x30x45cmo Terra Terrariene er et ideelt terrarium for hold av forskjellige herptiler og kommer i mange forskjellige størrelser tilpasset de forskjellige arter som skal holdes. Designet på dem er utarbeidet av Exo Terra i sammarbeid med europeiske herpetologer. Frontåpningene gir enkel tilgang til vedlikehold og fôring. En spesialdesignet lås hindrer dyrene fra å rømme og dørene kan åpnes separat. Den spesielle toppen gjør at lamper kan plasseres på utsiden men allikevel slipper inn de livsnødvendige strålene fra lyset. Topplokket er også helt avtagbar for enkel tilgang mens du dekorerer eller rengjør.

På baksiden av skjermdekselet er det lukkbare gjennomføringer til f.eks ledninger eller rørinnløp for å installere varmebølger, fosser, sensorer etc. i terrariet. Bunnplaten på terrariet er hevet for å kunne montere en substratvarmer for å varme en del av den bakken. Det ekstra høye faste forreste vinduet er ideelt for å kunne legge tykke lag med substrat for de som trenger det eller de som trenger en akvatisk del.

exo terra mini, Exo Terra terrariere leveres med 3D bakgrunner.

Frontvindusventilasjon (1)
Doble dører for fluktfri tilgang (2)
Vanntett bunn (3)
Hevet bunnramme (4)
Nettingdeksel i rustfritt stål (5)
Låser for å hindre rømning (6)
Enkelt-vri skjermdeksellås (7)
Lukkbare inntak for ledninger og/eller rør (8)
Utskjæring på baksiden for ledninger og/eller rør (9)

Brand

Exoterra

Exoterra -Make Your Reptiles Feel At Home. Exo Terra har i en årrekke vært en ledende leverandør av praktisk og funksjonelt utstyr for godt reptilhold. Exo-Terra har et stort utvalg av flotte og praktiske terrarier. Exo Terra er markedsleder for naturlige terrarier og herpetofauna på grunn av sitt engasjement for vellykket, kontinuerlig innovasjon.
Exo terra hos Tropehagen

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Isabelle Gautier Offerdahl

Terrarium Exo Terra 30x30x45cm