KOBLINGER TIL MONSOON RS400 EXOTERRA

KOBLINGER TIL MONSOON RS400 EXOTERRA

Exo Terra Monsoon Y-kontakten er en utvidelsesdel for Exo Terra Monsoon RS400 misting system, slik at du kan koble en ekstra dyse til et eksisterende system. Flere Y-kontakter kan brukes til å utvide systemet opp til 6 dyser. Vi anbefaler bruk av destillert vann.


kr79.00 Inkl. mva

Exo terra hos Tropehagen

Exo Terra Monsoon RS400 er et programmerbart tåkesystem som passer for alle typer terrarier og drivhus. Det hjelper til med å opprettholde optimal luftfuktighet ved å generere en fin tåke med programmerte intervaller, hvor varigheten og frekvensen lett kan justeres avhengig av hvilken type dyr eller plante som er plassert. Hyppig misting hjelper til med å stimulere avlsatferd, og er en nødvendighet når det bor levende tropiske planter som Bromelia, orkideer, moser etc.

Systemet kan programmeres til å tåke flere ganger per 24-timers syklus, i tidsperioder fra ett sekund til to timer. Det store reservoaret på 9,5 liter (2,5 gallon) sørger for kontinuerlig drift i flere dager uten behov for påfylling (ideelt for ferier!), Og reservoaret kan enkelt etterfylles uten å måtte avinstallere hele systemet. Exo Terra Monsoon RS400 leveres med to dyser som er enkle å installere, men systemet kan utvides for å få plass til opptil 6 dyser, noe som gjør det ideelt for flere terrarier.

(Vær oppmerksom på at hver ekstra dyse vil gi mindre ytelse fra hver installerte dyse.) Tåken produsert av disse spesialdesignede dysene er ekstremt fin, og skaper en tåkelignende effekt i terrariet eller drivhuset, og den ekstra lange slangen gjør det mulig å skjule enheten i et lagringsområde eller under terrariet i et skap.

Brand

Exoterra

Exoterra
Exo terra hos Tropehagen

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.