JUNGLE EARTH

  • 100% naturlig furubark
  • Ideell for naturlige terrarium
  • Perfekt for fuktelskende reptiler, amfibier og insekter
  • Stimulerer naturlig graveatferd
  • Varmebehandlet og luktabsorberende

kr189.00kr499.00 Inkl. mva

Nullstill
Exo terra hos Tropehagen

Exo Terra Jungle Earth er et 100% naturlig, biologisk nedbrytbart reptilsubstrat tilverket av slitesterk bark. Jungle Earth er et dekorativt substrat, ideellt for å skape naturlige terrarier for fuktelskende reptiler, amfibier og insekter fra tropiske miljø og skogsmiljø. Innehar egenskaper som regulerer terrariets fuktighet gjennom å absorbere fukt og langsomt slipper den ut igjen.

De finstrimlede barkbitene stimulerer den naturlige lysten til å grave og gjør det mulig for reptilene å skape stødige huler som ligner på det de ville hatt i naturen. Exo Terra Jungle Earth er varmebehandlet for å hindre bakterievekst.

Barkbitene er nøye tromlet for å gjøre fibrene myke og for å ta bort skarpe kanter. I denne prosessen støvsuges bitene i fire ulike steg, den siste støvsugingen skjer når strøet helles ned i forpakningen, noe som gjør substratet så godt som støvfritt.

Det velges ut spesifikke tresorter til substratet for å være sikker på at det ikke er noe skadelig eller giftig olje eller harpiks som kan være skadelige for reptilets helse, som luftveis- eller øyeinfeksjoner.

Brand

Exoterra

Exoterra
Exo terra hos Tropehagen
Størrelse

26.4 LITER, 4.4 LITER, 8.8 LITER

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.