Seleverkstedet Trekreg dog harness

kr 1,039.00kr 1,199.00 Inkl. mva

Seleverkstedet Trekreg dog harness Hundesele

Regulerbar trekksele i meget høy kvalitet som passer perfekt når hunder skal i aktivitet for å dra/trekke.

Seleverkstedet

Beskrivelse

Seleverkstedet Trekreg dog harness Hundesele

Regulerbar trekksele som passer perfekt når hunder skal i aktivitet for å dra/trekke. Den egner seg til snørekjøring på ski, joggeturer, canicross, kickspark- og sykkel. Med den fremre innfestingen på selen, kan den kan også brukes til vanlige gåturer festet til magebelte. En regulerbar trekksele passer til både korte, kraftige hunder og lange, slanke hunder.

XX-Small passer typisk til:
Parson Russell, Dverg Pinscher, Dansk-svensk gårdshund tispe

X-Small passer typisk til:
Jack Russell, Dansk-svensk gårdshund, Whippet tispe, Jakt cocker

Small passer typisk til:
Husky tispe, Engelsk setter tispe, Buhund, Breton

Medium passer typisk til:
Husky hann, pointer, Vorsteher, store settere, Golden, Labrador, Jaktlabrador, Samojed

Large passer typisk til:
Grønlandshund, Golden, Labrador, Rottweiler

X-large passer typisk til:
Rottweiler, New Foundlander

God polstring for hunden

Selen er polstret med høykvalitets skum rundt halsen. Med sitt polstrede bakstykke ligger den veldig behagelig på hundens bakpart.

Regulering/tilpasning av selen for trekking

Selen skal stilles inn slik at trekkpunktet/festeringen ligger et par fingre foran haleroten (der halen går ut av kroppen) når den brukes til aktiv trekking. Når hunden står rett opp og ned, skal selen bue seg godt opp på ryggen. Dette er både riktig og viktig. Selen skal ligge flatt først når hunden er i arbeid med hodet ned og trekker. Tilpass lengde slik at hunden får legge kroppen framover for å trekke, mens festeringen ligger et par fingre foran haleroten. Slik vil selen gi frie luftveier i trekk-aktivitet. Denne tilpasningen er ideell for snørekjøring og lignende aktiviteter

Regulering/tilpasning av selen for sykling og turer når hunden er på siden

Her skal trekkpunktet/festeringen justeres lenger fram til å ligge rett bak midten av ryggen på hunden. Dette gir mer kontroll på hunden og holder selen mer på plass ved slakt bånd. Selen kan med fordel justeres slik at ringen ligger inn sykkel/fører. Da blir ikke bryststolpen trukket opp i hundens armhule.

Regulering/tilpasning av selen for gåtur

Regulerbar_trekksele_justering_Seleverkstedet

For enkel gåtur kan trekkpunktet/festeringen justeres lenger fram, til å ligge mer mot midten av ryggen på hunden mellom manke og hale. Dette gir mer kontroll på hunden og holder selen mer på plass ved slakt bånd.

Justerbar halsåpning

Halsåpning har en enkel justering mot nakke slik at det er lett å få selen over hundens hode. Bukremmer kan reguleres og åpnes med enkle spenner som gjør det enkelt å ta den på og av hunden.

Topp kvalitet trekksele for hund

Seleverkstedet Trekreg Harness er sydd i beste kvalitet nylon med stoffkvalitet, refleks, spenner og søm i toppklasse. De elegante skinndetaljene forsterker ringfestene, og gir i tillegg selen et designuttrykk som er flott for øyet.

Størrelsestabell Trekreg

Størrelsestabell Seleverkstedet Trekreg trekksele til hund

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Xsmall, Medium, Small, X Large, Large, XXS

Brand

Seleverkstedet

Seleverkstedet, tradisjon, kvalitet og innovasjon siden 1981. Grunnlegger Jan Reinertsen gikk lærerskolen i Bergen og jobbet sine første arbeidsår som lærer. Ved siden av dette jobbet han på hobbybasis med å sy utstyr til hund. Hans kunnskap og interesse for dyr og søm ga etter hvert økende henvendelser fra folk som trengte solid utstyr. Seleverkstedet holdt til på Harestua frem til Fjellpulken AS kjøpte bedriften i 2019. Den solide kompetansen på søm, materialer og ergonomi har gitt Seleverkstedet sitt renommé blant norske hundeeiere og var avgjørende for denne konsolideringen.
Seleverkstedet

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)