Mail; [email protected] - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
(login)

Nettbutikk for alle dyreeiere

0 kr 0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Non-Stop Dogwear Ramble Harness Hundesele

kr 799.00 Inkl. mva

Non-Stop Dogwear Ramble Harness Hundesele

Non-Stop Dogwear Ramble Harness er en sele til hund med justerbare stropper rundt både nakke og bryst. Håndtak og tre festepunkter til bånd gjør hundeselen svært allsidig. Hundeselen har en meget god passform som gir skuldrene stor bevegelsesfrihet. Denne tur- og hverdagsselen er spesielt godt egnet for valper da den er svært justerbar. Dermed kan valpen bruke selen lenge, selv om den vokser. Størrelsene overlapper hverandre slik at samme seletype kan brukes gjennom hele oppveksten. Non-Stop Dogwear Ramble harness er også et godt valg for hunder med kraftig kroppsbygning. Hundeselen kommer i 2 farger: grønn og lilla.

Non-Stop Dogwear

Beskrivelse

Non-Stop Dogwear Ramble Harness Hundesele

Ramble harness er lett og behagelig for hunden å ha på. Spenner på hver side av brystkassen gjør denne hundeselen enkel å ta av og på. De solide Duraflex®-spennene har runde kanter for bedre holdbarhet og hannklipsen kan skiftes ut hvis valpen skulle tygge den i stykker.

Tre festepunkter for bånd gir Ramble harness mange bruksområder. I tillegg til at kobbelet kan festes på ryggen er det en løkke for sporline under magen. Foran er det et tredje festepunkt for mild antitrekk-kontroll. Selen har håndtak på ryggen for ekstra kontroll. Håndtaket kan også brukes for å hjelpe hunden over eventuelle hindre på veien.

Ramble harness er laget i solide materialer med Hypalonforsterkning på utsatte punkter. Selen er foret med lukket celleskum som hindrer væske i å trenge inn. De justerbare stroppene består av slitesterk og solid bilbelte-webbing. Tre bryststroppens ende tilbake gjennom sliplocken for å låse stroppen i ønsket posisjon. Sømmer i 3M™ refleks for synlighet i mørket. D-ringen på ryggen er laget av aluminium.

Ramble harness kommer I størrelse XS-XL for å passe bade små og store hunder. Hundeselen er tilgjengelig I fargene grønn og lilla.

Størrelser

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

L, M, S, XL, XS

Farge

Grønn, lilla

Brand

Non-Stop Dogwear

Non-Stop Dogwear
Non-Stop Dogwear

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)