Mail; post@tropehagen.no - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
0 kr0.00

Beaphar Calming Collar Beroligende Halsbånd Hund

kr239.00 Inkl. mva

Beaphar Calming Collar Beroligende Halsbånd Hund bidrar til å redusere stressrelatert problemadferd hos hunder av alle størrelser, raser og aldre. Halsbåndet inneholder kun naturlige ingredienser som for eksempel valerian og lavendel.

Varenummer: bea11091 Kategorier: , , , , Stikkord: , , , , ,
Beaphar

Beskrivelse

Beaphar Calming Collar – Beroligende halsbånd til hund

Beroligende krage for hunder reduserer effektivt problematferd som skyldes stressende situasjoner hos hunder av alle raser, størrelser og aldre. Ved å bruke trygge og naturlige ingredienser som sakte frigjøres over en periode på 3-4 uker, blir hundene rolige, avslappede og avslappede og reduserer potensielt ødeleggende problematferd. Når hunder er tryggere i miljøet, er de mer avslappede og gjør dem til bedre ledsagere. Å holde hundene rolige vil bidra til å forhindre overdreven bjeffing, tygging, upassende vannlating og kan være viktig hos hunder som lider av separasjonsangst.

Beaphar Calming Collar for Dog inneholder Valerian og Lavendel, som ofte brukes i helsevesenet for å håndtere stress og angst, og har vist seg å bidra til å redusere overdreven bjeffing, tygging, duftmarkering og annen uønsket oppførsel. Denne kragen er langvirkende, så den er perfekt for å redusere angst under introduksjonen av nye tilskudd til husstanden, hyppige reiser eller veterinær / kennelopphold og til bruk i festsesongen når det kan være fyrverkeri og mange gjester i hjemmet. Når den er montert, slippes Valerian umiddelbart, og hunden begynner å slappe av innen omtrent en time.

Les mer om Beaphar’s produkter her.

Brand

Beaphar

Beaphar
Beaphar