Mail; post@tropehagen.no - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
0 kr0.00

1. Last ned og fyll ut returskjemaet.

2. Legg returskjemaet sammen med varen(e) du skal returnere. Bruk gjerne emballasjen varene ble levert i.

3. Returlapp lager du i returskjemaet

Vi sender en bekreftelse så fort vi har mottatt returen. Pengene refunderes i til kortet du brukte til å betale med, PayPal, Klarna, Nets eller til Vipps.

Kunden står selv for alle kostnader knyttet til frakt for returen.

Vi sender en bekreftelse så fort vi har mottatt returen, vanligvis ila 7-10 virkedager. Pengene refunderes i til kortet du brukte til å betale med, PayPal, Klarna, Nets eller til Vipps.

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen returneres i samme stand som da du mottok den. Varen må være i originalemballasjen og med eventuelle merkelapper på. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt og vi vil ikke refundere hele beløpet.

Retur etter angrefristloven må varsles innen 14 dager etter at du har mottatt varen.
Varer som er skadet av transportør må varsles transportør samme dag som varen er mottatt. Varsle skriftlig.

HVA SKJER OM JEG IKKE HENTER PAKKEN MIN?

Pakker som av forskjellige årsaker ikke blir hentet ut av kunden vil bli belastet med et administrasjonsgebyr på 149 kr. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekte leveringsopplysninger som navn, adresse og tlf. Pakker/gods som nektes mottatt regnes som uavhentet og behandles på samme måte.

TILBAKEBETALING

NÅR FÅR JEG TILBAKE PENGENE FOR MIN RETUR?

Ved retur tilbakebetales pengene i løpet av 1-3 virkedager etter at du mottar returbekreftelse fra oss. Alle returer går via betalingsmetoden du valgte ved utsjekk i kassen. Klarna kan kontaktes dersom du har spørsmål angående tilbakebetaling.