Mail; [email protected] - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
(login)

Nettbutikk for alle dyreeiere

0 kr 0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Terrarie skilpadder, 2 størrelser

kr 559.00kr 929.00 Inkl. mva

Terrarie skilpadder, 2 størrelser

Exo Terra Turtle Terrarium er et solid terrarium i glass, laget for å gi mindre skilpadder eller andre vanndyr et naturlig vannmiljø. Det nedre frontpanelet med bøyde hjørner gir perfekt utsikt og gir bedre samhandling med dyrene dine. Terrariets ekstra brede, utvidede vannoverflate gir mer oppholds- og badeplass for dine akvatiske dyr. Den utvidede overflaten tillater også flere landskaps arbeidsmuligheter, for å skape et mer naturlig tiltalende vann terrarium miljø. Den glatte designen integreres pent i enhver stue.

  • Utvidet vannoverflate
  • Stilig akvatisk terrarium i bøyd glass
  • Nedre frontpanel for perfekt visning
  • Enkel tilgang og tett samspill med dyr Exo Terra Turtle Terrarium er det ideelle huset for mindre skilpadder og andre vannlevende reptiler, amfibier og virvelløse dyr.
  • Egnet for andre arter Exo Terra Turtle Terrarium kan også brukes til noen arter på bakken, som landkrabber, leopardgeckoer, skjeggete drager, skilpadder og boksskilpadder
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , Stikkord:
Exo terra hos Tropehagen

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner I/A
Størrelse

40x35x25 cm, 60x40x35 cm

Brand

Exoterra

Exoterra -Make Your Reptiles Feel At Home. Exo Terra har i en årrekke vært en ledende leverandør av praktisk og funksjonelt utstyr for godt reptilhold. Exo-Terra har et stort utvalg av flotte og praktiske terrarier. Exo Terra er markedsleder for naturlige terrarier og herpetofauna på grunn av sitt engasjement for vellykket, kontinuerlig innovasjon.
Exo terra hos Tropehagen

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)