Seleverkstedet Comfort dog harness

kr 899.00 Inkl. mva

Seleverkstedet Comfort dog harness Hundesele

En komfortabel hundesele for de daglige lufteturene. Passer til små og medium store hunder. Har D-ring både over og under og kan også brukes som sporsele.

Seleverkstedet

Beskrivelse

Seleverkstedet Comfort dog harness Hundesele

Som navnet tilsier er dette en komfortabel hundesele som passer de aller fleste hunderaser. Denne hundeselen er egnet for de daglige gå- og lufteturer med hunden og gir en bevegelsesfrihet som raskt gjør den til hundens egen favoritt.

Hvilken størrelse er riktig for min hund?

Tall er kun retningsgivende, og din hund kan passe i to ulike størrelser. Comfort-selen har stort justerings spenn rundt hals og bryst, men det anbefales å gå opp en størrelse om man er midt i mellom.

XX-Small passer typisk til:
Parson Russell, Dverg Pinscher, Dansk-svensk gårdshund tispe

X-Small passer typisk til:
Jack Russell, Dansk-svensk gårdshund, Whippet tispe

Small passer typisk til:
Husky tispe, Engelsk setter tispe, Buhund, Breton

Medium passer typisk til:
Husky hann, pointer, Vorsteh, store settere, Golden, Labrador Jaktlabrador, Samojed

Reguleringsmuligheter

Comfort-selen har reguleringsmuligheter både i halsåpning og bukgjord (under magen) slik at den kan tilpasses perfekt til din hund. Denne hundeselen er laget av solide og myke materialer, uten punkter som gnager mot pelsen eller huden til hunden. Ryggstykket skal rekke omtrent halvveis mellom skulder og hale. Selen har stort justeringsspenn og det anbefales å gå opp i størrelse om man er midt i mellom.

Luftesele og sporsele i ett

Hundeselen har to D-ringer, en for leiebånd og en for sporline. D-ringen på oversiden brukes for vanlig luftetur med bånd/kobbel. D-ringen på undersiden brukes for å feste sporline slik at linen henger sentrert under hunden når dere går spor. Med den regulerbare halsåpningen kan du gjøre åpningen romslig, slik at hunden har frie luftveier når den søker med nesen i bakken.

Lomme for hundeposer

På ryggstykket finner du en smart lomme hvor du blant annet kan legge inn hundeposer.

Suveren materialkvalitet

Selen er sydd i beste kvalitet nylon med refleks, låsespenner, klikkspenner UTX Flex® og søm i toppklasse. De elegante skinndetaljene forsterker ringfestene, og gir i tillegg selen et designuttrykk som er flott for øyet.

Størrelsestabell

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Medium, Small, XS, XXS

Brand

Seleverkstedet

Seleverkstedet, tradisjon, kvalitet og innovasjon siden 1981. Grunnlegger Jan Reinertsen gikk lærerskolen i Bergen og jobbet sine første arbeidsår som lærer. Ved siden av dette jobbet han på hobbybasis med å sy utstyr til hund. Hans kunnskap og interesse for dyr og søm ga etter hvert økende henvendelser fra folk som trengte solid utstyr. Seleverkstedet holdt til på Harestua frem til Fjellpulken AS kjøpte bedriften i 2019. Den solide kompetansen på søm, materialer og ergonomi har gitt Seleverkstedet sitt renommé blant norske hundeeiere og var avgjørende for denne konsolideringen.
Seleverkstedet

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)