JBL Sansibar dark

kr 199.00kr 369.00 Inkl. mva

JBL Sansibar dark er en mørk, nesten svart akvariegrus som er ideelt underlag.

Substratet er en viktig del av akvariet, fordi mange dyr graver i bakken for å lete etter mat. Plantene trenger også et trygt grep og må absorbere maten i bakken gjennom røttene. Å grave fisk trenger et underlag som ikke er skarpkantet. Oppvarming av grus kan bare anbefales for middels fine til grove underlag fordi vannsirkulasjon ikke kan bygge seg opp i veldig fine underlag. Bruk Skyll underlaget med vann fra springen for å fjerne eventuelle slitasje forårsaket under transport. Legg substrat på næringssubstratet (JBL AquaBasis) for å fremme planteveksten (for kraftige planterøtter ca. 6-8 cm).

Beregningsformel Riktig mengde substrat:

lengde (cm) x bredde (cm): 140 = kg underlag med 5 cm tykkelse.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategori:

Tilleggsinformasjon

Størrelse

10kg, 5kg

Brand

JBL

JBL startet i 1960 med en liten spesialistdyrebutikk i Ludwigshafen, som Joachim Böhme, utdannet kjemiker, billeekspert og akvarieentusiast fra Dresden, åpnet, og gjorde dermed hobbyen til et yrke. Da sykdommer for prydfisk ble et problem i disse tidlige dager, utviklet han et middel kalt Punktol mot "hvitflekksykdommen", som kalles "Ichtyo" blant akvarister. For å bringe dette middelet ut på markedet, trengte han et merkenavn, som han skapte fra sine egne initialer JB, og "L" på stedet hans på den tiden, Ludwigshafen. Etter lanseringen av JBL-merket utviklet JBL-selskapet - basert i Neuhofen/Pfalz siden 1984 - seg raskt til å bli en av de største komplette leverandørene for akvarie-, terrarium- og hagedammensprodukter i Tyskland. 180 ansatte jobber på bedriftstomta på ca 2,5 ha. I dag forsyner JBL 60 land over hele verden med et produktspekter på over 1000 produkter og over 300 reservedeler. Og i dag, under ledelse av Roland Böhme, sønnen til selskapets grunnlegger, legges det fortsatt spesiell vekt på forskning.

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
50%
(1)
K
Kim Mulstad
Perfekt for å få frem fargene på fisken.

Supert med mørk fin sand til (gravere) foreks chiclider som har skimmer farger. For å fremheve fargene.

R
Ralf Beiche
Stor skuffelse

Bestillingen ble aldri levert.

Hei Ralf, vi sende deg nye varer etter at transportør dessverre klarte å rote bort leveransen din. Håper du var fornøyd med produktet når det endelig ble levert. Beklager opplevelsen.