AKVARIER, AKVARIESUTSTYR OG PRODUKTER TIL AKVARIEFISK

Stig ned i undervannsverdenen med vårt utvalg av akvarier, akvarieutstyr og tilbehør til akvariefisk! Utforsk vårt mangfoldige utvalg av akvarier i ulike størrelser og design, fra små akvarier til store og imponerende akvariumssett. Vi tilbyr også et bredt spekter av tilbehør som skaper den perfekte atmosfæren for dine fisk, inkludert filtere, varmeapparater, belysningssystemer og dekorative elementer.

Fiskefôr

Fiskefôr

Populære produkter

 • Tetra fiskepose

  kr 3.00kr 4.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel BioPad Filtermateriale

  Juwel BioPad Filtermateriale

  kr 39.00kr 69.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel Nitrax Filtermateriale

  kr 99.00kr 189.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel BioPlus Grov Filtersvamp

  Juwel BioPlus Grov Filtersvamp

  kr 79.00kr 119.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel BioPlus Fin Filtersvamp

  Juwel BioPlus Fin Filtersvamp

  kr 79.00kr 119.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel BioCarb Filtermateriale

  Juwel BioCarb Filtermateriale

  kr 89.00kr 229.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Tetra Aquasafe

  Tetra Aquasafe

  kr 99.00kr 1,399.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Juwel Multilux LED

  Juwel Multilux LED

  kr 1,499.00kr 2,599.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • EasyCrystal Filter Pack C 250/300

  EasyCrystal Filter Pack C 250/300

  kr 179.00 Inkl. mva
  Kjøp
 • Tetra Crystalwater

  Tetra Crystalwater

  kr 99.00kr 219.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Mangrove Trerot

  kr 59.00kr 7,229.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Zolux luftslange 4-6mm, 2.5m

  kr 59.00 Inkl. mva
  Kjøp
 • 4Fish Akvastabil Luftpumpe

  4Fish Akvastabil Luftpumpe

  kr 139.00kr 229.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Tetra Nitrate Minus 100ml

  Tetra Nitrate Minus 100ml

  kr 99.00 Inkl. mva
  Kjøp
 • Eheim varmekolbe

  kr 469.00kr 919.00 Inkl. mva
  Velg alternativ
 • Happy Life LFM

  kr 119.00kr 1,099.00 Inkl. mva
  Velg alternativ

Akvariefisk – Ofte stilte spørsmål

 • Akvariefisk temperatur anbefaling
  Temperaturen til akvariefisk er en avgjørende faktor for deres trivsel og helse. Akvariefisk er kaldblodige skapninger, noe som betyr at kroppstemperaturen deres er avhengig av omgivelsestemperaturen. Å opprettholde riktig vanntemperatur i akvariet er derfor essensielt for å sikre at fiskenes biologiske funksjoner fungerer optimalt. For de fleste tropiske fisk, som for eksempel neonfisk, mollyer og guppyer, er en vanntemperatur på rundt 24-26 grader Celsius passende. Dette gjenskaper forholdene i deres naturlige habitat og støtter deres biologiske prosesser, inkludert fordøyelse, respirasjon og immunforsvar. For fisk som hører hjemme i tempererte eller kalde klima, som for eksempel gullfisk og koi, er en lavere vanntemperatur mer egnet. En vanntemperatur på rundt 18-22 grader Celsius er vanligvis ideell for slike arter. Å opprettholde en stabil vanntemperatur er viktig, da store temperatursvingninger kan være stressende og til og med skadelige for akvariefisk. Bruk av et varmeapparat og et termometer er viktige verktøy for å sikre at vanntemperaturen forblir innenfor det ønskede området.
 • Hva hjelper en akvariepumpe med?
  En akvariepumpe er et viktig utstyr i et akvarium og spiller en rekke avgjørende roller for fiskens trivsel og for å opprettholde et sunt miljø i akvariet. Her er noen nøkkelfunksjoner og fordeler med en akvariepumpe:
  1. Lufttilførsel: Akvariepumper brukes ofte til å tilføre luft til vannet ved hjelp av et luftstein eller luftutløp. Dette bidrar til å øke oksygeninnholdet i vannet, som er avgjørende for fiskens respirasjon. Spesielt i akvarier med høy tetthet av fisk eller i varmere vann, kan tilførsel av ekstra oksygen være nødvendig.
  2. Vannsirkulasjon: En akvariepumpe hjelper til med å skape en jevn og effektiv vannsirkulasjon i akvariet. Dette er viktig for å forhindre stagnasjon, opphopning av avfall og dannelse av døde soner i vannet. En jevn vannstrøm bidrar også til å distribuere varme og næringsstoffer jevnt i akvariet.
  3. Filtrering: Noen akvariepumper er integrert i filteret og brukes til å trekke vann gjennom filtermediene. Dette bidrar til å fjerne partikler, avfall og andre urenheter fra vannet, noe som resulterer i bedre vannkvalitet og et sunnere miljø for fiskene.
  4. Aerobe og anaerobe bakterier: I tillegg til å tilføre oksygen til vannet, bidrar luftpumpen også til å stimulere veksten av aerobe bakterier som bryter ned avfall og giftstoffer, samt anaerobe bakterier som bidrar til å bryte ned nitrat. Dette hjelper til med å opprettholde et balansert nitrogenkretsløp i akvariet.