Høstleker for kjæledyr

Når bladene begynner å skifte farge og danne et teppe på bakken, blir utendørsaktiviteter ekstra gøy for våre firbente venner. Lek som «søk og finn» i løvhaugen kan gi timer med moro, mens en tau-leke formet som en kastanje kan minne om høstens sjarme selv innendørs. Invester i leker som stimulerer både hundens og kattens sanser, slik at de kan nyte årstiden til det fulle.

Sikkerhetstips for utendørsaktiviteter

Høsten bringer tidlige solnedganger og redusert sikt. For kveldsturer, sørg for at kjæledyret ditt er godt synlig ved hjelp av refleksvest og LED-lys. Vær oppmerksom på våte og glatte forhold som kan gjøre veier og stier utfordrende. Tørk kjæledyret godt etter turer, spesielt potene, for å forhindre potensielle hudproblemer forårsaket av fuktighet.

Høstmatoppskrifter for kjæledyr

Høsten gir overflod av sesongens råvarer som kan bli til deilige godbiter for kjæledyret ditt. Gresskar er ikke bare for Halloween; det er også en utmerket kilde til fiber og vitaminer for kjæledyr. Prøv gresskarblandinger eller lag en kylling- og søtpotetgryte som vil varme dem på kjølige dager. Husk alltid å konsultere veterinæren din før du introduserer nye matvarer for å sikre at de er trygge og sunne. Nyt hvert øyeblikk av høstsesongen sammen med dine kjæledyr. Ønsker dere alle en gledelig siste-del-av-høsten fra teamet ved Tropehagen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *