Mail;nettbutikk@tropehagen.no - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
0 kr0.00

i 2007 startet vi på Lade Arena i Trondheim

Tropehagen.no
Selskapet vårt har hele tiden vært Taram AS, men markedsnavnet til butikken het i oppstarten TAM Lade og var en del av stor butikk satsingen til Tropehagen Zoo kjeden, som da var Norges største dyrebutikk kjede, og blant de eldste dyrebutikkene i landet.
Tropehagen kjeden startet faktisk i Trondheim, så tidlig som 21. mai 1990 og var på det meste 4 butikker i Trondheim.
Tropehagen Zoo kjeden røk da en stor gruppen butikker i ren “mafiastil” holdt tilbake alt av betalinger til kjeden i nesten ett år, samtidig som de påførte kjeden store kostnader i samme periode og nektet å snakke med kjeden. Vi valgte å være lojale, og vi ønsker å videreføre det tradisjonsrike navnet – og derfor heter nettbutikken vår tropehagen.no
Vi kjøpte nettbutikken av kjeden i 2016 og siden da har vi tatt imot bestillinger fra kjæledyreier over hele landet, som vi pakker og sender ut fra Lade i Trondheim. City Syd var den siste butikken som dolket kjeden i ryggen, og nå er kjeden nedlagt.
Tropehagen.no, Lade Arena og Tropehagen.no, Valentinlyst senter er nå de 2 eneste butikkene som bærer navnet videre.

1000 kvm
Butikken vår på Lade er på nesten 1000 kvm, vår daglig leder og eier, Tove, har drevet dyrebutikk siden 1997 og startet på Lade når vi åpnet i 2007.
Vår andre eier, Marita, har jobbet/drevet dyrebutikk i omtrent 15 år og de fleste av vi som jobber på Lade har vært her i mange år, så vi tørr påstå vi har kunnskap om kjæledyr. Alle typer kjæledyr. 
Alle vi som jobber her har mye kontakt med dyr, også privat, og de fleste spørsmål har vi vært borti tidligere.

Nettbutikk og lager
Vår lange erfaring og kunnskap med varer og logistikk, samt de nære forhold vi har til leverandører og produsenter gjør oss egnet til også å drive nettbutikk.