Mail; post@tropehagen.no - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
0 kr0.00

Armatur ExoTerra 45x20x9cm

kr499.00 Inkl. mva

Armatur ExoTerra 45x20x9cm

Exo Terra Compact Top er et kompakt armatur for to lyskilder, designet for bruk sammen med Exo Terra glassterrarium. Dette er et lettmontert armatur som har plass til både glødelampe med lav wattstyrke og kompaktlysrør. For å skape ideelt lysforhold kan en kombinasjon av forskjellige ultrafiolette/visuelle kompaktlysrør brukes.

Exo Terra Compact Top kan også kombineres med en varmelampe for å øke omgivelsenes temperatur. Armaturen har et spesielt skyvefelt som gjør det enkelt å feste f.eks. Exo Terra Digital Thermometer. Exo Terra Hygrometer og Exo Terra Combometer er også tilbehør som enkelt skyves inn i skyvefeltet på toppen av armaturen.

Exo terra hos Tropehagen

Beskrivelse

Exo Terra Compact Top Canopy er en kompakt fluorescerende terrariumhimmel designet for bruk med Exo Terra Glass Terrarium. Denne baldakinen er enkel å installere og har plass til kompakte lysrørspærer eller glødepærer med lav effekt. En kombinasjon av forskjellige Exo Terra Repti Glo kompakte lysrør kan brukes (PT2226 / PT2227 / PT2228) for å skape det ideelle ultrafiolette / visuelle lysforholdet eller en kombinasjon med en glødende lyskilde som Daytime Heat Lamp for å øke den omgivende luft- temperatur. Valgfritt tilbehør som Exo Terra Digital Thermometer og Hygrometer og Exo Terra Thermostat og Hygrostat kan skyves inn i den spesielle glidekanten på toppen av kalesjen.

Brand

Exoterra

Exoterra
Exo terra hos Tropehagen

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.