Nina Ottosson DogTrigger tre

Et pedagogisk og aktiverende “skjul godteri” -spill for deg og hunden din.

Hunden må lære å trykke blokker med nesen slik at godteri faller ut …

kr399.00 Inkl. mva

Varenummer: Tro635.1070 Kategorier: , , Stikkord: , , , ,
Nina Ottosson

Dog Trigger skal plasseres stående oppreist foran hunden, i hodehøyde. Sitt på en stol, krakk eller på gulvet for å komme opp i riktig høyde. Plasser deretter Dog Trigger mellom knærne, på toppen av knærne eller foran deg på gulvet, avhengig av hundens størrelse. Legg godteri bak alle “knappene”. La hunden være med og se på. Begynn med å si et passende ord f.eks. trykk ut. Pek fingeren mot “knappen”. Gi ros umiddelbart når hunden berører “knappene” med nesen. Gjenta et par ganger slik at hunden forstår at den skal jobbe med nesen mot “knappene”. Hvis hunden vil bruke poten, flytt labben bort med hånden og start på nytt. Når hunden har forstått hvordan hundetriggeren fungerer, skyver du “knappene” helt ut.

Øk vanskelighetsnivået …
… Legg til forskjellige biter av godteri for hver spillrunde, slik at hunden får forskjellig belønning på venstesiden og høyresiden etc.

IIdeen …
… med Dog Trigger er selvfølgelig at du og hunden din skal ha en hyggelig og givende tid sammen. Du viser. Hunden følger med, lytter og lærer. Sammen har dere det gøy!

Husk …
… å føre tilsyn med hunden så den ikke biter i leken. Når du er ferdig med å spille, ta bort DogTrigger til neste gang du vil ha et morsomt og aktiverende øyeblikk sammen.

Egenskaper for Dog Trigger tre

Lengde 40 cm
Bredde 26 cm
Hundens størrelse Alle hunderaser
Materiale Plast

Treverk

Brand

Nina Ottosson

Nina Ottosson
Nina Ottosson

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.