Exo Terra Tropical Forest Floor

kr109.00kr179.00 Inkl. mva

Nullstill
Exo terra hos Tropehagen

Exo Terra Tropical Forest Floor er et flerlags substrat som lar deg gjenskape skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Skogsbunnen er et av de mest karakteristiske trekkene i det tropiske skogsøkosystemet. Den består vanligvis av to store lag;

Topplaget består hovedsakelig av mose og lav
Basislaget består av rike organiske stoffer – vanligvis nedbrytte blader og tre
Topplaget består av soltørket naturlig grønn mose fra en bærekraftig ressurs. Med dette dekorative topplaget kan du faktisk lage den myke skogsbunnen som finnes i naturlige tropiske skoger. Den soltørkede grønne mosen gir et mykt lag for dyr å lage å gjemme sitt hemmelige gjemmested. De fleste reptiler og amfibier jakter etter mat og vann på skogsbunnen. Topplaget dekker selve substratet under for å holde på fuktigheten og forhindre at jorda tørker ut. Den biologisk nedbrytbare mosen er helt fri for kjemikalier og kan komposteres trygt i hagen din.

Basislaget består av rik organisk materiale fra bærekraftig kokosnøttfibre. Det er et 100% naturlig, økologisk og bionedbrytbart substrat med gode hygroskopiske egenskaper. Dette grunnlaget er et ideelt substrat for å lage et naturlig beplantet terrariumoppsett for fuktighetskrevende reptiler, amfibier og virvelløse dyr. Vannretensjonen, naturlige rot hormoner og anti-soppegenskaper fremmer planteveksten i terrariet. Den unike coir pithen som brukes til Exo Terra Tropical Forest Floor består av en blanding av kort fiber og koko-torv kornstørrelser, alt fra grove granuler til fine klumper, noe som resulterer i forbedret jorddrenering og sunn planterot-lufting.

Det øverste laget av soltørket naturlig grønn mose holder baselaget litt fuktig, noe som letter vedlikeholdet ved å fungere som et naturlig økosystem hvor gunstige organismer vil bremse avfallsprodukter og dermed redusere luktene.

Exo Terra Tropical Forest Floor hos Tropehagen er varmebehandlet for å redusere bakteriell forurensning.

Brand

Exoterra

Exoterra
Exo terra hos Tropehagen
Liter

4.4 ltr, 8.8 ltr

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.