Mail;nettbutikk@tropehagen.no - Adresse; Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim
0 kr0.00

HAMSTERBUR FERPLAST CRICETI 100 VIT/GRÅ 95x57x50CM

kr1,999.00 Inkl. mva

Hamsterbur Ferplast Criceti 100 VIT/GRÅ 95x57x50CM

Tre-etasjers modulbur for hamstere, sikrer maksimal komfort og store boliger.

  • Robust bunn av inneslutning av plast.
  • Lakkert metallnett med forsterkede hjørnebeskyttere og kanter.
  • Helt avtakbar toppdel, låst på plass med praktiske kroker.
  • Bunn, rutenett og toppdel er lett avtakbar for rengjøring Inkludert tilbehør: 2 matskåler (store og små), 1 tut, 1 reir hus, 1 hamsterhjul, 2 etasjer, 2 sett med trapper.
  • Kan festes til andre bur eller levende moduler for hamstere.
Varenummer: Tro504.0023 Kategori:
Ferplast

Beskrivelse

I samsvar med de strengeste europeiske standardene for burets dimensjon, sørger Criceti 100 for god plass og komfort for din lille venn. Habitatet er delt i tre etasjer, med trapper for å skape forskjellige områder for bruk gjennom dagen. Takket være den romslige bunnen inneholder første etasje kullsanden effektivt, slik at den ikke søler ut og lar hamsteren gjemme seg og ha det gøy å grave rundt. I de øverste etasjene kan hamsteren spise, drikke, leke eller hvile med det uunnværlige tilbehøret som følger med: boller, vannplass, hjul og rede. Tilbehøret kan plasseres i henhold til hamsterens preferanser.

Criceti 100 er et hamsterbur bygget av høykvalitets materialer: metallnettet er lakkert, mens strukturen har plastsøyler og rammer for ekstra soliditet og stabilitet. Den øvre delen har et åpningsbart, bredt og praktisk rutenett for enkel tilgang til den indre delen når det gjelder vedlikehold. Sikkert for kjæledyret ditt, gitteret kan enkelt låses takket være de roterende sikkerhetskrokene. Den nederste delen, den øverste delen og gitteret kan enkelt løsnes for å gjøre rengjøringen enklere. Criceti 100 er klar til å kobles til andre levende moduler, rør eller annet gnagertilbehør.

Brand

Ferplast

Ferplast
Ferplast

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.